Winterswijk

Vind de lekkerste maaltijden

Word ook lid van de GetFood familie
  Door op ‘aanmelden’ te klikken ga je akkoord
  met onze Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

  Belangrijk om te weten

  Waarom?
  Één website voor alle Winterswijkers om hun eten te bestellen bij de Winterswijkse horeca.

  Koop lokaal! Ondersteun de horeca!

  Voor jullie is dit interessant omdat wij de commissie laag houden ten opzichte van andere aanbieders. Daarnaast promoten wij jullie als aangesloten horeca kosteloos op verschillende media. Makkelijk online bestellen voor de klant zorgt voor meer omzet voor de horeca!

  Hoe?
  Het is mogelijk om zelf via onze GetFood.nl website je menu met gerechten op de site te plaatsen met prijs, foto en omschrijving. Foto’s zijn niet noodzakelijk maar geven, zoals ons voorbeeld restaurant zal laten zien, een mooiere presentatie van het gerecht. Dit kan zeer uitgebreid met toevoegingen zoals extra kosten voor saus, garnituren of bijgerecht.

  Het is mogelijk om openingstijden, minimum bestelbedrag, bezorgtijden enz. toe te voegen. De bezoeker kan dan bestellen wat er op de menukaart staat. Hierna wordt er een mail verzonden richting klant en naar jouw horecazaak. Deze bestellingen kunnen jullie dan afhandelen, bezorgen of laten afhalen zoals nu reeds gebeurt. Het bedrag van de bestelling komt via jullie eigen portaal binnen, zonder tussenkomst van ons. Het aanmaken van dit betaalportaal is met een aantal simpele stappen te voltooien waarin we je zullen begeleiden.

  Het vermelden van je horeca zaak blijft gewoon kosteloos.

  Meer informatie over het plaatsen hiervan wordt later gecommuniceerd.
  Wij hebben als voorbeeld een Testaurant opgezet. Deze is te bekijken via www.getfood.nl/testaurant-winterswijk
  Op dezelfde manier kunnen wij jullie bestelsite klaarzetten om de eerste bestellingen te ontvangen.

  Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij om de Winterswijkse horeca sterker uit deze Corona periode te laten komen.

  Klinkt goed toch?
  Als je ons bevestigt hier interesse in te hebben, komen wij spoedig bij je terug om telefonisch te overleggen over het verdere verloop om jullie website online te krijgen.